İçeriğe geç

Roka Ingilizce Nasıl Denir

Roka ingilizcesi nedir?

“Rocket” İngilizcede ne anlama geliyor? Yazılışı “garden rocket”. Roka.

Nane ingilizce ne?

“mint” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 5 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımNane i.Tatlılarınızı taze nane ile süsleyebilirsiniz. Tatlılarınızı taze nane ile süsleyebilirsiniz. Daha fazla cümleGenel2Genelnane i.

Yokun ingilizcesi ne demek?

“yüksek öğretim kurumu (yök)” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç Yükseköğretim Kurulu i.

Durun ingilizcesi ne?

“hold on” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 1 sonuçKategoriİngilizceKonuşma dili1Konuşma dilihold it expr.Hold it! Stop! Daha fazla cümle1 satır daha

Roka hangi ülkenin?

Roka, Akdeniz ülkelerinden tüm dünyaya yayılarak eşsiz lezzetiyle sofraların yıldızı haline gelir. Çoğunlukla Akdeniz, Kuzeydoğu ve Batı Avrupa ülkelerinde yetiştirilir. İtalya, Yunanistan ve İspanya, roka yetiştiriciliğinde öncü ülkelerdir.

Sarma ingilizcesi ne?

“sarma” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 39 sonuçKategoriİngilizce1Genelpaketleme i.2Genelçevreleme i.3Genelsarma i.4Genelsarma i.

Salçanın İngilizcesi nedir?

Sos i. Domates sosu i. Sos i. Domates veya biber salçası i.

Benim ismim ingilizce ne?

“my name” teriminin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 1 sonuç my name i.

Senin soyadın ne ingilizce ne demek?

Soyadınız nedir? Soyadınız nedir?

Bokun ingilizcesi ne demektir?

Bok kelimesinin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamı “Oh, bok”tur.

Kusun ingilizcesi ne?

“Kuş” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 11 sonuç Kuş i.

Karenaj ingilizcesi ne demek?

“Carenage” terimi Fransızca “carenage” kelimesinden gelir ve yaygın olarak “grenage” olarak telaffuz edilir. Motosiklet gövdesi olarak tanımlanan kaporta, İngilizce’de “fairing” olarak adlandırılır.

Deskin ingilizcesi ne?

“Masa” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 30 sonuçKategoriTürkçeGenel kullanım1Genel kullanımÇalışma masası49 satır daha

Dana ingilizcede ne?

“dana” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 6 sonuçKategoriİngilizce1Genelsteer i.2Genelcalf i.Konuşma Dili3Konuşma Dilibig bully i.

Kuyu ingilizcesi ne?

“Well” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 16 sonuçKategoriİngilizce5Genelkuyu i.6Genelkuyu i.7Genelçukur i.8Genelçukur i.

Dereotu ingilizce ne demek?

“dill” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 6 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımgedill i.Tom üç kavanoz dereotu turşusu satın aldı. Tom üç kavanoz dereotu turşusu satın aldı. Daha fazla cümleBotany2Botanydill i.

Rocket ne demek sebze?

Roka, Eruca veya Rucola (Eruca vesicaria; syns. Eruca sativa Mill., E. vesicaria subsp. sativa (Miller) Thell., Brassica eruca L.) Brassicaceae familyasına ait olup taze, ekşi, acı ve biberli tadı nedeniyle sebze olarak kullanılan bir bitkidir. Roka, Eruca veya Rucola (Eruca sativa Mill., E. vesicaria subsp. sativa (Miller) Thell., Brassica eruca L.) yaprakları olan yenilebilir bir yıllık bitkidir. Taze, ekşi, acı ve biberli tadı olan Brassicaceae familyasından yenilebilir bir yıllık bitkidir ve sebze olarak kullanılan bir bitkidir.

Roka anlamı nedir?

Roka (Eruca vesicaria), yaprakları salata olarak yenen Brassicaceae familyasından bir bitkidir. Değirmen. Roka, Akdeniz ülkelerinde Roma İmparatorluğu’ndan beri bilinmektedir. Doğada yabani olarak bulunur ve ayrıca tarımsal amaçlarla yetiştirilir.

Marulun ingilizcesi ne demek?

SALATA | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge Sözlüğü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karşıyaka Escort